Booking

Musik til den festlige lejlighed

Slagelse Garden sætter kulør på Deres arrangement!

Slagelse Garden har det der skal til for at give Dem et vellykket arrangement og flot ser det ud når de unge mennesker kommer marcherende i deres farverige uniformer for fuld musik.

Slagelse Garden marcherer gerne en tur gennem byen, laver tattoo en flot opvisning af ca. 15 min. varighed eller giver en velklingende koncert med mulighed for sjove indslag, alt efter Deres ønske.

Slagelse Garden har over 30 års erfaring og spiller til alt lige fra byfester til fødselsdage. Intet arrangement er for stort, intet for småt. Repertoiret er bredt og spænder over alt lige fra march, rock, musicals til de helt nye toner der er oppe i tiden.Slagelse Garden har over 30 års erfaring og spiller til alt lige fra byfester til fødselsdage. Intet arrangement er for stort, intet for småt. Repertoiret er bredt og spænder over alt lige fra march, rock, musicals til de helt nye toner der er oppe i tiden.

For arrangementet bliver vi naturligvis nødt til at opkræve et beløb, da der er mange instrumenter og uniformer der skal vedligeholdes for at garden kan fungere i det daglige. - Er arrangementet uden for Slagelse vil man endvidere også skulle betale transportudgifter.

Kontakt os på 58 50 50 22 eller [email protected] for pris mv.